Skip to content

Junior Backend Developer

Hoofddorp, Noord-Holland, Netherlands€2,500 - €4,000 per monthSoftware

Job description

Onze code automatiseert repetitieve werkzaamheden van mensen in de verzekeringssector. Robots navigeren door grote hoeveelheden ongestructureerde informatie (e-mails, Pdf’s, documenten, foto’s), verrijken die data en koppelen het aan het juiste dossier. Het ontwikkelen van deze hoog-volume oplossingen is een uitdaging die jij als onze Junior Backend Developer met beide handen aangrijpt. Zijn jouw development schouders breed genoeg om die verantwoordelijkheid te dragen? Ga mee op een reis van low-code carrière hoogtepunten!


Als onze Junior Backend Developer
benut je jouw kennis van moderne tooling om code te bouwen en intensief te testen voor onze key proposities: Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management (BPM). Je ‘injecteert’ ons RPA-product met BPA-platform functionaliteiten. Dat doe je niet solo, maar in een van onze drie DevOps teams. Samen met je team sleutel je aan het backend platform waarbij je minstens twee stappen extra zet om verzekeringsprofessionals te ontzorgen. Ook ondersteun je bij de migratie van BPM naar de cloud, dus als je thuis bent in het opzetten van CI/CD pijplijnen, komt die ervaring goed van pas. Onze teams omarmen de Azure DevOps filosofie en werken volledig agile. Denk: sprints van twee weken en een hoge mate van autonomie. Natuurlijk word je ondersteund en begeleid door onze oldtimers, die je alles kunnen leren over de tools waar we mee werken.

Job requirements

Onze tech stack

We ontwikkelen in bekende talen, waarbij C# voor backend ontwikkelingen onze voorkeur heeft. Collega’s die een ander 'dialect' spreken verwelkomen we ook graag!


Jouw specs

 • 0-3 jaar ervaring in een backend functie.
 • Bedreven in een van de volgende moderne talen: C#, C, C++..
 • Je wilt nieuwe dingen ontdekken in Azure DevOps of GitHub.
 • Je houdt van een goede user story en maakt daar graag werk van.
 • Bonuspunten voor CI/CD ervaring en kennis van API en SQL.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.


Onze specs

 • Als we matchen bieden we je gelijk een vaste job aan.
 • Salaris tussen €2.500 tot €4.000, afhankelijk van je skills en ervaring.
 • Nieuwste gear en interessante projecten voor grote klanten.
 • Reiskostenvergoeding, opleidingsbudget en een individueel trainingsprogramma.
 • We work hard, play hard: naast keihard code kloppen zien, we je ook graag op onze borrels, LAN-party’s en robot rally’s.
 • We zijn flexibel: thuiswerken (of waar dan ook) is zelden een probleem.


Zin om bij én met ons te coden? 

We schatten skills hoger in dan opleiding of achtergrond. We zijn trots op onze ‘all inclusive’ cultuur en hebben de meest uiteenlopende techies rondlopen. Ben jij een code wizard (in spé) die niet terugdeinst voor autonomie of eigenaarschap en graag actief deelneemt aan standups of de tech community? Solliciteer dan via de button hieronder. Of bel Marin op 06 - 28 55 62 65 voor meer info.